9788233801892
kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

En uventet match

Gail Little kunne aldri ha gjettet seg til at kontaktbyrået ville matche henne med milliardæren og kjendisen Russel Holloway. Hvorfor deltar han i et datingprogram? Men det store spørsmålet er om en playboy som Russel kan åpne seg for ekte kjærlighet? Det er en utfordring Gail ikke kan motstå …

Våge å drømme

Ansvaret for Hunterklinikkens ideelle virksomhet har gitt den tidligere soldaten Ethan en ny mening med livet. Men så dukker den vakre kirurgen Oliva Fairchild opp. Olivia er kvinnen han en gang kaldt utnyttet for å hevne broren. Kan Olivia tilgi det som skjedde og gi ham en ny sjanse?

På mine vilkår

I to år har Sabine Hayes holdt på hemmeligheten, men nå kan hun ikke lenger benekte at Gavin Brooks er faren til sønnen. Hun kan ikke lenger hindre Gavin i å ta del i omsorgen. Gavins makt og penger har aldri imponert henne, og hun vil absolutt unngå å ende opp i hans verden – eller sengen hans. 

Bak gylne dører

Det er årets bryllup. Designeren Victoria Dane gifter seg med Europas heteste ungkar – prins Stefan Alexander. Bare synd at det er på liksom for å sikre tronen for Stefans slekt. De må bare være gift i seks måneder. Det kan vel ikke skade om de utnytter situasjonen og har det litt gøy? 

Les mer
Varekode
21519025
Forfatter
Katherine Garbera/Amy Andrews/Andrea Laurence/Jules Bennett
Produkttype
Pocket
ISBN
9788233801892
Sidetall
656
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Oktober 2019

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss