Bruce Dickinson. En selvbiografi. What does this button do

Av Bruce Dickinson

9788241920660

Bruce Dickinson. En selvbiografi. What does this button do

Av Bruce Dickinson

kr 169,00
Status: På lager

Bruce Dickinson. En selvbiografi. What does this button do

Jeg hadde kviser, gikk kledd i anorakk, hadde slengbukser der jeg hadde skrevet ‘Purple’ og ‘Sabbath’ med kulepenn på lårene, og jeg kjørte en bråkete teit moped. Å, ja, og jeg ville bli trommeslager ...

Bruce Dickinson - Iron Maidens legendariske frontfigur - er en av verdens mest ikoniske sangere og låtskrivere. Men Bruce spiller på mange strenger, og suksessrik vokalist er bare en av dem. Han er også flykaptein, fly-gründer, motivasjonstaler, ølbrygger, forfatter, radiovert, filmmanusforfatter og en fekter i verdensklasse. Helt klart et av de mest enestående og interessante menneskene i verden. 

Bruce Dickinson. En selvbiografi reflekterer Bruce – på sitt anarkistiske vis – over livets berg-og-dal-bane. Han forteller om en eksentrisk britisk barndom, om det eksplosive gjennombruddet til Maiden og om å påkalle mørkets krefter. Han beskriver filosofien bak fekting, forklarer hvorfor Boeing-fly er så vakre, og forteller om det å avvise kreften som om den var en ubuden gjest. 

Denne etterlengtede selvbiografien er modig, ærlig, intelligent og morsom. Den fanger et rockeikons liv, hjerte og sinn og vil garantert inspirere både blodfans og nysgjerrige lesere.

Les mer
Varekode
21218001
Forfatter
Bruce Dickinson
Produkttype
Storpocket
ISBN
9788241920660
Sidetall
416
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
August 2018

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss