9788202465377
kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

Fire etterlengtede romaner i handelen igjen!

For alltid og for evig?

At Erin skiller seg fra ut mengden, oppdager Eamon med en gang. Når de andre ansatte viser medfølelse og empati, er Erin distansert og nesten avvisende. Hva er det som gjør denne vakre kvinnen så redd for nærhet og vennlighet? Jo nærmere Eamon kommer svaret på gåten, desto mer interessert blir han i Erin. Men kommer hun noen gang til å vise ham hva som skjuler seg bak fasaden?

Stjernen i mitt liv

Dana Löfgren er vant til å være i skyggen av sin far – den svenske verdensberømte regissøren. Men da hun en dag møter eieren av Château Belles Fleurs, slottet der den neste storfilmen skal spilles inn, skjer det noe. For Alex Martin er ikke bare attraktiv og kysser som en gud – det er noe ved ham som får Dana til å stille spørsmål ved det livet hun lever. Tross alt er det jo hun som regisserer sitt eget liv!

Mot alle vinder

Kjære dagbok!
Å seile rundt Kapp Horn må jo være det beste tilbudet noen kan få! Men likevel er jeg i tvil. Ikke på grunn av seilingen, men på grunn av selskapet. Ramón er den peneste mannen jeg har sett, og øynene hans kan bare matches av havet. Er jeg virkelig så fornøyd med livet mitt og forpliktelsene mine at jeg lar sorgen styre meg? Når alt kommer til alt er kanskje det å seile av sted uten å tenke på følgene akkurat det jeg trenger ...

Drømmen om lykke

Izzy har hatt en vanskelig tid. De synlige arrene er borte, men innvendig er hun en skygge av sitt tidligere jeg. Dessuten er hun gravid. Da Izzy kanskje må fremskynde fødselen, er Diego der for å støtte henne. Kan dette være begynnelsen på hennes nye liv, begynnelsen på å virkeliggjøre drømmen om lykke og kjærlighet?

Les mer
Varekode
21516005
Forfatter
Melanie Milburne/Rebecca Winters/Marion Lennox/Carol Marinelli
Produkttype
Pocket
ISBN
9788202465377
Sidetall
640
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Mars 2016

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss