Dukkemakeren

Av Amanda Stevens

9788233116859

Dukkemakeren

Av Amanda Stevens

kr 149,00
Status: På lager

Serie: HarperCrime

"Amanda Stevens´ verden kommer til å vekke den mørke siden av sjelen din ... og få deg til å lengte etter mer."
- New York Times´ bestselgerforfatter Christina Dodd

"Skrekkfylt spenning som holder leseren på pinebenken til siste side."
- USA TODAYs bestselgerforfatter Karen Rose

"Heseblesende, nifs og uforglemmelig. Når du åpner en Amanda Stevens-bok, bør du være forberedt på å grøsse av spenning."  – USA Todays bestselgerforfatter Patricia Kay

Forside: Han betrakter. Han begjærer. Han tar …

Amanda Stevens er en prisbelønnet forfatter som har skrevet over femti bøker. Romanene hennes har blitt beskrevet som nifse og stemningsfulle – "en ny vri på den klassiske spøkelseshistorien". Stevens vokste opp på landsbygda i Sørstatene, der hun utviklet en sterk fantasi og en stor leseglede. Hun er nå bosatt i Houston i Texas.

Dukkemakeren

I Terrebonne Parish i Louisiana holder en forferdelig hemmelighet på å bli avslørt av en kvinne hvis datter forsvant sporløst for sju år siden ...

Og nå har en ny ledetråd dukket opp – en dukke som er det uttrykte bildet av Claire Doucetts forsvunne barn. Til og med det lille fødselsmerket på jentas venstre arm er med. Da Claire tilfeldigvis får øye på den uhyggelig naturtro dukken i et utstillingsvindu i det franske kvarteret, blir hun sjokkert og mer bestemt enn noen gang på å finne ut hva som skjedde med hennes elskede Ruby.

Men da dukken blir stjålet og eieren av forretningen funnet død, innser Claire at den eneste hun kan gå til, er eksmannen Dave Creasy. Han jobbet tidligere i politiet, men de siste sju årene har han tilbrakt i sitt eget private helvete av skyldfølelse og fortvilelse. Da Claire trengte ham som mest, stilte han ikke opp for henne. Vil hun nå få ham til å tro at dukken virkelig eksisterer? Det må hun, hvis de skal overleve konfrontasjonen med en brutal psykopat – dukkemakeren – som stjal deres fremtid for å få utløp for en besettelse som aldri vil la seg tøyle.

Les mer
Varekode
22717020
Forfatter
Amanda Stevens
Produkttype
Storpocket
ISBN
9788233116859
Sidetall
368
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
September 2017

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss