Elske, glemme, tilgi/Het lege, hemmelig far/Veien hjem

Av Molly Evans / Lynne Marshall / Dianne Drake

Elske, glemme, tilgi/Het lege, hemmelig far/Veien hjem

Elske, glemme, tilgi/Het lege, hemmelig far/Veien hjem

Av Molly Evans / Lynne Marshall / Dianne Drake

Regular Price: kr 99,90

Status: På lager

Serie: Legeromaner

Elske, glemme, tilgi

Legen Chase Montgomery får sjokk da han ser igjen Emily Hoover på akutten. Sist hun var der, lå hun blødende og forslått, og det var hans feil.

Nå er Emily tilbake igjen som sykepleier. Hun er selvstendig, fokusert og sterk. Men hennes hjerte er fortsatt skjørt og sårt. Chase er fast bestemt på å vise Emily at hun er trygg i hans armer. Men spørsmålet er om hun er klar?

Het lege, hemmelig far
Miniserie: Leger ... og far! (1)

Spesialsykepleieren Julie Sterling kommer tilbake til hjemstedet som hun forlot med knust hjerte for flere år siden. Hun vil gi sønnen James den tryggheten han så sårt trenger, men det er et lite problem. Den nye sjefen hennes – legen og cowboyen Trevor Montgomery – er faren til James!

Trevor har aldri glemt natten med Julie. Å oppdage at han er far, gjør ham både glad og overrasket. Og på toppen av det hele slår det fortsatt gnister mellom ham og Julie. Kan de bli en familie på ordentlig?

Veien hjem

Da Jenna begynner å arbeide som sykepleier på legesenteret i Fort Dyott, inngår hun og doktor Dermott en taus avtale. Romansen som spiret mellom dem for seks år siden, er historie. Nå skal forholdet deres utelukkende være profesjonelt.

Jenna er rastløs av natur og vet at hun snart kommer til å reise videre. Dermott har en fem år gammel sønn som trenger all hans kjærlighet og omtanke. Å gå inn i et forhold ville bare gjøre tilværelsen mer komplisert enn den allerede er. Men mens dagene går, begynner de å undre. Er det mulig at de kan skape en ny fremtid – sammen?

Les mer
E-bok
Varekode
E20116032
Forfatter
Molly Evans/Lynne Marshall/Dianne Drake
ISBN
9789150741469
Sidetall
480
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Oktober 2016

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss