En lege i nøden/Forlokkende fremtid

Av Annie Claydon / Joanna Neil

En lege i nøden/Forlokkende fremtid

En lege i nøden/Forlokkende fremtid

Av Annie Claydon / Joanna Neil

Regular Price: kr 99,90

Special Price: kr 49,95

Status: På lager

Serie: Legeromaner

En lege i nøden
Miniserie: Kjærlighet og andre farer (1)

Da nyutdannede paramedic Mimi Sawyer kommer bort fra kollegaen sin under en oversvømmelse, er den siste personen hun vil ha hjelp fra doktor Rafe Chapman – mannen som knuste hennes hjerte da han forlot henne for fem år siden.

Å snakke om følelsene sine har aldri vært lett for Rafe, men da omstendighetene tvinger ham sammen med Mimi igjen, må de konfrontere fortiden. Rafe innser fort at Mimi alltid har vært den eneste for ham, men for å vinne henne tilbake må han overbevise henne om at han er det eneste for henne!

Forlokkende fremtid

Megan Rees har aldri hatt en kjærlig familie og trodde heller ikke at hun noen gang ville få oppleve den store kjærligheten. I stedet har den svært dyktige legen prioritert jobb og karriere. Til hun møter sin nye og fantastiske sjef, Theo Benyon. Kirurgen Theo er vant til å takle alt. Men da hans søster blir syk, står Theo plutselig overfor sin største utfordring så langt i livet – å ta seg av en vilter nevø på fem år!
Megans fornuft sier at hun skal holde Theo på en armlengdes avstand, men den sjarmerende kirurgen og lille Harry begynner sakte, men sikkert å stjele hennes hjerte. For første gang kan Megan forestille seg en fremtid som inkluderer varme og ømhet – og med armene til denne fantastiske kirurgen rundt seg for alltid.

Les mer
E-bok
Varekode
E20117023
Forfatter
Annie Claydon/Joanna Neil
ISBN
9789150743241
Sidetall
320
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
August 2017

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss