En stor tabbe/En uventet familie/En rose i ørkenen

Av Kat Cantrell / Kristi Gold / Liz Fielding

En stor tabbe/En uventet familie/En rose i ørkenen

En stor tabbe/En uventet familie/En rose i ørkenen

Av Kat Cantrell / Kristi Gold / Liz Fielding

Regular Price: kr 79,90

Status: På lager

Serie: Passion

En stor tabbe
Miniserie: Nygifte! (2)

Etter en natt med tequila og het sex, burde deres impulsive Las Vegas-bryllup ha blitt annullert med en gang. Så da Meredith Chandler-Hariss oppdager at hun fremdeles er gift med den uimotståelige forretningsmannen Jason Lynhurst, blir hun nødt til å kontakte sin «ektemann».

For ham kommer nyheten som et gledelig sjokk. Å ha en representativ kone ved sin side, er akkurat det han trenger i maktkampen om det store motehuset, selveste familieimperiet. Men kommer Meredith til å gå med på å fortsette liksomekteskapet deres? Og hvorfor er det så vanskelig å glemme den hete natten i Vegas?

En uventet familie

I løpet av noen timer har prins Adan Mehdi blitt både far og ektemann. Hans nybakte kone, Piper, tror at alt er fryd og gammen inntil hun forstår at Adan er midt oppe i en omsorgskonflikt og giftet seg med henne bare for syns skyld. Til tross for omstendighetene kan ingen fornekte at det slår gnister mellom dem – men har de virkelig en fremtid sammen?

En rose i ørkenen

I sin rolle som dobbeltgjenger for en kjendis, skal Lydia tilbringe en uke i et luksuriøst palass. Ingen må under noen omstendighet få vite at hun ikke er den egentlige lady Rose. Hun må spille rollen til fingerspissene for alle fotografer og ansatte. Enkelt! Til den karismatiske sjeiken Kalil dukker opp. Det ser ut som om han kan se rett gjennom henne med sine mørke øyne …

Les mer
E-bok
Varekode
E20616012
Forfatter
Kat Cantrell/Kristi Gold/Liz Fielding
ISBN
9789150740059
Sidetall
480
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
April 2016

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss