Et legende løfte/Elskede rival/Forkledd kjærlighet

Av Kate Hardy / Amalie Berlin / Meredith Webber

Et legende løfte/Elskede rival/Forkledd kjærlighet

Et legende løfte/Elskede rival/Forkledd kjærlighet

Av Kate Hardy / Amalie Berlin / Meredith Webber

Regular Price: kr 99,90

Status: På lager

Serie: Legeromaner

Et legende løfte

Drøyt et år etter at Rubys elskede mann Tom døde av kreft, bestemmer hun seg for å begynne å date igjen. Hun ga tross alt Tom et løfte om å forsøke å gå videre. Problemet er bare at Ruby allerede har begynt å få følelser for noen. Doktor Ellis Webster – Toms beste kamerat fra barndommen. Spørsmålet er om Ruby våger å åpne sitt hjerte igjen og sette vennskapet deres på spill. Og er Ellis virkelig klar til å slå seg til ro – for alltid?

Elskede rival
Miniserie: Legene i New York (2)

Doktor Enzo DellaToro har kjempet hardt og lenge om å få det ettertraktede stipendet på sykehuset der han jobber, og ingen skal få stå i veien for ham. Aller minst en usikker og lett nervøs kvinne som nærmer seg på oppløpet.

Men han hadde ikke regnet med følelsene som den myke, vennlige – og skikkelige – doktor Kimberlyn Davis vekker i ham. Og da hun avslører sin hemmelighet for ham, kan han ikke lenger se henne som en rival. Hun har funnet veien til hjertet hans, så kanskje har han endelig blitt kjent med de følelsene som en god lege trenger å ha?

Forkledd kjærlighet

Jenny Stapleton tar jobben som lege i ulike flyktningleire svært alvorlig. Hun er villig til å risikere livet – men aldri hjertet. Ikke en gang til. Så dukker plutselig den mystiske Kam Rahman opp i ørkenen for å hjelpe til, og Jenny får problemer med å motstå ham. Men det er noe som ikke stemmer. Hun begynner å mistenke at Kam er en annen enn den han utgir seg for å være ...

Les mer
E-bok
Varekode
E20116023
Forfatter
Kate Hardy/Amalie Berlin/Meredith Webber
ISBN
9789150741223
Sidetall
480
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Juli 2016

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss