9788202465438

Vanlig pris: kr 99,90

Spesialpris kr 49,95

Status: På lager

Serie: Antologi

Fire etterlengtede romaner i handelen igjen!

En liten bonus

Da Connor North og Victoria Sutton plutselig finner ut at de begge er omsorgspersoner for et foreldreløst barn, vil de naturligvis gjøre det beste ut av situasjonen. Som vanlig tar Connor styringen og mener at Victoria skal flytte inn i huset hans og følge hans regler. Til slutt går hun også med på å bli konen hans, og innser snart at hun er blitt forelsket. Den gode følelsen av å være en familie er en bonus de ikke hadde ventet seg. Men så får de seg en overraskelse som kan forstyrre lykken deres ...

En helg å minnes

Da Natalie og Caleb møtes for første gang, oppstår det med en gang varme følelser. De bestemmer seg for å tilbringe en helg sammen, bare for å se hvordan det går.
Men de vil vidt forskjellige ting med kjærlighetsmøtet. Caleb vil føle kjærlighet igjen. Natalie vil bli gravid, med eller uten en tilstedeværende far til barnet. Hemmeligheter har alltid konsekvenser, og deres får følger som forandrer livet for alltid.

En briljant plan

For å beholde omsorgsretten til niesen sin, har Jack Mason kommet på den ultimate planen. Han vil ansette den perfekte barnepiken og gifte seg med henne. Ikke noe problem, han er jo tross alt uimotståelig.
Annalise Stefano passer som hånd i hanske for den rollen, og Jack begynner å se frem mot bryllupsnatten med den vakre kvinnen.
Men Annalise vil ikke gifte seg med ham. Hun har dessuten en hemmelighet som kan knuse hans planer om å gi niesen en ny familie.

Kjærligheten foran alt

Kong Casimiro har store hull i hukommelsen etter en alvorlig ulykke og funderer på om han skal abdisere. Men da den vakre Melissa Maguire avslører at han har en arving, glemmer han de planene!
Casimiro må bli sittende på tronen, bli kjent med Melissa igjen – og gjøre henne til sin dronning!

Les mer
Varekode
21516011
Forfatter
Tessa Radley/Janice Lynn/Day Leclaire/Sharon Kendrick
Produkttype
Pocket
ISBN
9788202465438
Sidetall
624
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Mai 2016

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss