9788233118976
kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

En lykkelig fremtid?

Selv om de er skilt, får marineoffiseren Sam Taylor fortsatt Juliets hjerte til å banke litt ekstra. Da Juliet blir syk, blir Sams nye oppdrag å ta styringen på hjemmeplanet. Nå håper han på en ny sjanse. Imidlertid viser det seg å bli tyngre enn noen av dem kunne ha forestilt seg å komme over fortiden.

 

Ventetiden din er over

Enkemannen Adam Blair har bestemt seg for å finne den rette kvinnen som kan gi ham et barn. Og da Katy Huntley, hans tidligere svigerinne, får greie på planen hans, melder hun seg til oppdrag. Overenskomsten høres bra ut … på papiret. Imidlertid var det ikke med i planene hans å bli forelsket. 

 

Nøkkelen til ditt hjerte

Legen Mark Anderson har kommet til White Elk for å holde et kurs i risikofylte redningsaksjoner. Selv tar han ingen sjanser i livet. Det han ikke har regnet med er Angela Blanchard. Full av liv rusker hun opp i tilværelsen hans, og kanskje blir hun den som får ham til å innse at en sjanse kan være verdt å ta ...

 

Mer av ham

Da Alexa Randalls finner Seth Jansens små tvillinger om bord på et fly, ser hun sin mulighet. Seth er nemlig en man bør gjøre forretninger med. Da Seth trenger en midlertidig barnepike, ber han henne med til Florida. I den varme solen blir det snart hett mellom dem, og Alexa får det vanskelig med å fokusere på oppdraget sitt. 

Les mer
Varekode
21517024
Forfatter
Emily Forbes/Michelle Celmer/Dianne Drake/Catherine Mann
Produkttype
Pocket
ISBN
9788233118976
Sidetall
624
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Desember 2017

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss