Finnes det én, finnes det flere

Av Mhairi McFarlane

Finnes det én, finnes det flere

Finnes det én, finnes det flere

Av Mhairi McFarlane

Regular Price: kr 249,00

Status: På lager

Det hele begynner med det bryllupet. Da Edie blir tatt på fersk gjerning i en mildt sagt pinlig situasjon, er det hun som får skylden. For å slippe sjikanering på sosiale medier og anklagende blikk fra tidligere venner, forlater hun byen, og med seg i bagasjen har hun et oppdrag: Hun skal føre i pennen en biografi om den nye og hete stjernen Elliot Owen. Det kan vel ikke være så vanskelig?

Jo, faktisk. Oppdraget tvinger henne nemlig tilbake til Nottingham, byen hun vokste opp i. Hun må bo hos sin deprimerte far og bitre søster, som er konstant kritiske til alt Edie gjør. Dessuten viser superstjernen Elliot seg å være en temmelig vrien fyr å samarbeide med. Edie føler seg hensatt til tenårene igjen, og oppdager at det er på høy tid å finne ut hvem hun egentlig er.
---
Mhairi McFarlane ble født i Skottland i 1976. Hun studerte engelsk ved University of Manchester og har jobbet som journalist. Hennes første roman, You had me at hello, ble umiddelbart en suksess da den ble utgitt i 2012. Dette er hennes fjerde bok. Mhairi bor i Nottingham sammen med en mann og en katt.

Les mer
E-bok
Varekode
E22416029
Forfatter
Mhairi McFarlane
ISBN
9789150741896
Sidetall
432
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
September 2016

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss