9788233119829
kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

Det kongelige spillet

Allegra og prins Alessandro av Santina fremstår på alle måter som et umake par. Hvorfor valgte tronarvingen egentlig den ordinære Allegra? Ryktene om kongefamilien florerer, men ett spørsmål vil alle ha svar på: Er denne forlovelsen virkelig bygget på kjærlighet, eller er den bare et desperat arrangement som vil ende med skandale?

Før natten er slutt

Zach Rainer er i Colorado for å forsøke å redde bryggeriet sitt. På hotellet støter han på en vakker kvinne, og de tilbringer natten sammen – uten engang å vite hva den andre heter. Zach blir rådet til å be en viss Abigail Jacobs om hjelp til å skaffe tillatelsen han trenger for å redde bryggeriet. Overraskelsen er stor da det viser seg at hun er kvinnen fra den fantastiske natten på hotellet!

Forbudt lengsel

Da Callie Sullivan ser Taggart Worth sitte alene på en bar, griper hun sjansen. Taggart har vært drømmeprinsen hennes i flere år, men han er også forbuden frukt. Han og faren hennes er bitre konkurrenter, og hun får ikke ha noe med ham å gjøre. Kun én lidenskapelig natt får de sammen. Så viser det seg imidlertid at natten har fått følger ...

Hans hemmelige sønn

Max Preston oppdager at det er eksforloveden, journalisten Gillian Mitchell, som står bak den dårlige omtalen av ham i pressen. Men ikke nok med det – han får også vite at han er faren til sønnen hennes. Max gir Gillian et valg: Enten gifter de seg, eller så bruker han all sin makt for å få overta omsorgen for sønnen!

Les mer
Varekode
21518014
Forfatter
Carol Marinelli/Barbara Dunlop/Charlene Sands/Sandra Hyatt
Produkttype
Pocket
ISBN
9788233119829
Sidetall
640
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Juli 2018

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss