9788233118938

Vanlig pris: kr 99,90

Spesialpris kr 49,95

Status: Utsolgt

Serie: Antologi

Spillets regler

Få våger å stå opp mot hotellmagnaten Zak – øverste sjef og vant til å styre sine omgivelser. Så da interiørarkitekten på hotellet i London setter klørne i broren hans, flytter Zak henne til New York for å få en slutt på det hele. Ja visst har Emma et og annet skjelett i skapet, men hun er tross alt ikke den lykkejegeren han tror. For å få en ekstra bonus på cv-en, tar hun imot utfordringen, og da hun får vite at Zak også skal jobbe der samtidig, får hun sjansen til å vise ham hvem hun egentlig er!

Brand kommer tilbake

Etter fire år uten livstegn kommer antikvitetshandleren Brand Noble tilbake. Han orker ikke å tenke på de uhyggelige forholdene han har levd under. Det eneste han vil, er å være sammen med konen sin. Men han oppdager raskt at mye er forandret – Clea har gjort karriere og er gravid. Og selv er han erklært død!

Én ting er sikkert. Han skal vinne Clea tilbake, og da kommer mange til å innse at Brand Noble er mer levende enn noensinne …

En plass i ditt hjerte

Samtidig som familiebedriften er i en dyp krise, forsøker Polly Prince å beholde roen og jobbe som vanlig. Men hvor mye hun enn arbeider, ser det ikke ut til at noe kan hindre den ukjente Damon Doukakis i å overta bedriften. Polly blir med Damon til Paris for å forhandle, og der skjønner hun at det ikke bare er den forretningsmessige situasjonen som er vanskelig å håndtere. Polly må nå også gjøre alt for ikke å bli forelsket i Damon – noe som er en tøff utfordring i verdens mest romantiske by.

Fornemmelse for kjærlighet

Den gode nyheten er at barnet hun venter, har klart seg! Det får Eden Kouros høre da hun våkner opp på sykehuset etter en frontkollisjon i en lastebil. Men den dårlige nyheten er at Aristide, mannen hennes, ligger i koma, og da han våkner, viser det seg at han lider av partielt hukommelsestap. Aristide husker nesten alt – unntatt henne og ekteskapet deres.

Men kanskje dette er sjansen Eden har til å redde ekteskapet som skrantet før ulykken. Aristides hjerne har helt glemt ektefellen sin, men det har ikke kroppen hans …

Les mer
Varekode
21517020
Forfatter
Sharon Kendrick/Tessa Radley/Sarah Morgan/Lucy Monroe
Produkttype
Pocket
ISBN
9788233118938
Sidetall
624
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Oktober 2017

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss