9788233118907

Vanlig pris: kr 99,90

Spesialpris kr 49,95

Status: På lager

Serie: Antologi

Forbuden forelskelse

Aimees bil får plutselig en sleng og farer over klippekanten. Mirakuløst nok lander hun på en avsats, og snart dukker Sam opp som en reddende engel. Han er utrolig kjekk og sjarmerende – en drømmemann. Den mørke natten de tilbringer sammen blir intim og intens. Men Sam har en kone som venter hjemme, så han kan vel ikke være den rette?  

Bare en måned ...

Adam skal tilbringe en måned på sykehuset i London, før han skal returnere til Florida. Og like lenge skal han jobbe sammen med den vakre Jenna. Adam har ingen tanker om romantikk, men litt etter litt bryter Jenna seg gjennom muren rundt hjertet hans. Men er en måned nok til at han våger å slippe henne helt inn?

Jeg har ventet på deg

Kjære dagbok!
Jeg har drømt om doktor Adam Carmichael i flere år … Nå som jeg har funnet ham i sengen min (!), virker det i alle fall som at han kan navnet mitt. Doktoren har vært et forbudt område for meg i en evighet, men det skader vel ikke å drømme litt ... eller? 
Jess

Lidenskap eller forretninger

Eieren av den populære nattklubben Luna Azul, Justin Stern, fokuserer fullstendig på jobb. Men da han får øye på Selena Gonzales kjenner han at noe er i ferd med å endres. Dessverre kjemper de på hver sin side i en forhandlingssak og nå gjelder det å prioritere – lidenskap eller forretninger? 

Les mer
Varekode
21517017
Forfatter
Nikki Logan/Annie Claydon/Amy Andrews/Katherine Garbera
Produkttype
Pocket
ISBN
9788233118907
Sidetall
656
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
September 2017

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss