9788233111991

Vanlig pris: kr 99,90

Spesialpris kr 74,93

Status: På lager

Serie: Antologi

Et uventet oppdrag

Bastian Christou stirrer stumt på skjermen foran seg. Praktikanten hans, Emmie Marshall, er på et bilde på hjemmesiden til et eskortefirma! Han vet ikke hva han er mest forbløffet over – dobbeltlivet hennes, eller det sexy bildet? Han trenger noen som kan holde eksen på avstand, og hvem kan passe bedre enn Emmie? 

Søt hevn

Hotelleieren Rico King har ikke mye til overs for Teresa Coretti. Da han får vite at familien hennes av en eller annen mistenkelig grunn har sjekket inn under falskt navn, kan han velge å avsløre dem – eller å utnytte situasjonen. Teresa blir tvunget til å gå med på alle Ricos vilkår for å unngå fengselsstraff. Det Rico ikke vet, er at dette for Teresa er en mulighet til å legge planer for fremtiden …

Sannhetens øyeblikk

Doktor Dasha Hardin må støtte seg mot skrivebordet. Foran henne står Preston Monroe, eksen hennes, og han er kjekkere enn noen gang. Herregud, har hun gjort noe dumt? Er det lurt å ansette ham, bare for å rette opp gamle synder, når det betyr at hun hele tiden må motstå lysten til å kysse ham?

Før solen går ned

Ruby Lange er litt for bohemsk, men arkitekt Max Martin har ikke tid til å være altfor kresen. Han er desperat etter en barnevakt. Snart oppdager han at Ruby har en irriterende evne til å få ham til å åpne seg, og dessuten er hun faktisk ganske sjarmerende. Max har imidlertid lovet seg selv aldri å slippe noen inn i livet sitt igjen.

Les mer
Varekode
21519020
Forfatter
Lynne Graham/Maureen Child/Amalie Berlin/Fiona Harper
Produkttype
Pocket
ISBN
9788233111991
Sidetall
624
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
August 2019

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss