Ingen vei tilbake

Av Nora Roberts / Anne Fraser / Lucy Gordon

9788233118860

Ingen vei tilbake

Av Nora Roberts / Anne Fraser / Lucy Gordon

kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

Tre etterlengtede romaner i handelen igjen!

Ingen vei tilbake

Jake Redman stortrives i det ville Arizonaterritoriet. Sarah Conway, derimot, har problemer med det barske landskapet. Da hun likevel bestemmer seg for å flytte dit, kan ikke Jake annet enn å spille hennes skytsengel. Men bak Sarahs skjøre utseende og fine manerer banker hjertet til en sann eventyrer, og Jake innser snart at det ikke er beskyttelse hun trenger. Følelsene hans for henne er sterke, men kan han tilby henne det hun vil ha?

Livets lengsel

Alice vet at hun har et privilegert liv og burde være fornøyd – men likevel er det noe som mangler. Så dukker doktor Dante Corsi opp – mannen som en gang fikk henne til å føle seg så levende og som nå jobber i en flyktningleir i Afrika. Og denne gangen utfordrer han Alice på flere måter. Men våger den rike arvingen virkelig å bryte opp fra sin behagelige tilværelse og leve det livet hun lengter etter?

Kjærligheten er nå

Harriet er fornøyd med livet sitt – og det siste hun trenger er en innbilsk sjef som setter alt på hodet! Da hun redder Darius som kantrer med båten sin, innser hun likevel at det finnes mer under det arrogante ytre. Så da Harriet har problemer med å akseptere følelsene som skyller over henne, er det Darius som må vise henne at også hun har behov for å reddes …

Les mer
Varekode
21517013
Forfatter
Nora Roberts/Anne Fraser/Lucy Gordon
Produkttype
Pocket
ISBN
9788233118860
Sidetall
624
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Juli 2017

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss