9788233119911
kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

Mens snøen daler


Ailsas hjerte slår hardt da hun møter igjen eksmannen. Jake skulle på sin side bare treffe ekskona en kort stund – ikke tilbringe dager innesnødd i huset hennes like før jul. Men jo lenger han befinner seg der, jo tydeligere blir det at han vil gjøre alt for å få henne tilbake …


Skjulte skatter


For å finne et forsvunnet arvestykke må Vicki St. Cyr få hjelp av en skattejeger. Tilfeldigvis blir det Jack Drummond, en mann hun hadde et kort forhold til en gang. Underveis får hun problemer med å konsentrere seg om jakten, og fokuserer stadig mer på den grublende Jack.

Med siktet innstilt


Tori tror ikke sine egne øyne. Hva gjør Wade Mitchell, den tidligere sjefen og elskeren hennes, på eiendommen hun har kjøpt? Hun har fremdeles ikke kommet over at han sparket henne og nesten ødela både livet og karrieren hennes. En ting er sikkert: Hun skal ikke gjøre det lett for ham!


Kjære inntrenger


Den sky milliardæren Gareth Wolff gjemmer seg for omverdenen, helt til Gracie Darlington klatrer opp fjellet og plutselig står utenfor døren hans – med sår, blåmerker og hukommelsestap. Hva vil hun ham?

Les mer
Varekode
21518023
Forfatter
Maggie Cox/Jennifer Lewis/Andrea Laurence/Janice Maynard
Produkttype
Pocket
ISBN
9788233119911
Sidetall
624
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Desember 2018

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss