9788233111342
kr 89,90
Status: På lager

Serie: Antologi

Da hjertet falt fritt

Jordan får sjokk da han kaller inn den neste søkeren til intervju for stillingen som markedssjef på varehuset. Det er henne. Navnet er riktignok et annet, men det er ikke mulig å ta feil av de vakre øynene, den sensuelle munnen og de fantastiske bena. Alexandra, hans livs store kjærlighet. Kvinnen som svek ham på så hensynsløst vis da de begge var unge. Kvinnen han aldri har kunnet glemme!

En mann å stole på

Gabrielle Ballard var kjæresten til major Hank Renshaws bestevenn til han døde i strid – like etter at han hadde fått Hank til å love å lete etter henne. Hank fant henne i New Orleans. Han ser henne ta hånd om den lille sønnen. Det var ikke ære som førte ham dit. Det er ikke plikt som får ham til å bli. Det er rent begjær, og et ønske om å være sammen med kvinnen han alltid har elsket.

Drømmer for to

Da doktor Tara McWilliams forlater flyktningleiren i Sudan for en mer behagelig tilværelse om bord på et cruiseskip, er ikke romantikk det første hun tenker på. Derfor blir hun selv overrasket over tiltrekningen hun føler til bartenderen Nick Fender. Han virker blid, fri og lykkelig. Det viser seg imidlertid at han skjuler hemmeligheter under det sorgløse skallet ...

Stjerneklar himmel

Prinsesse Aisha er befridd fra kidnapperne og kan endelig puste ut. Tror hun … Snart oppdager hun at den mystiske maskerte mannen er tronarvingen Zoltan. Hun forstår at Zoltan må gifte seg med henne for å overta kronen og redde landet, men hun nekter å bli innestengt. Er imidlertid Zoltan virkelig den hensynsløse herskeren han utgir seg for å være?

Vi feirer 40 år med fantastiske jubileumsutgaver hele våren!

 

Les mer
Varekode
21519015
Forfatter
Kate Hardy/Catherine Mann/Fiona McArthur/Trish Morey
Produkttype
Pocket
ISBN
9788233111342
Sidetall
640
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
April 2019

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss