Kjærlighet året rundt

Av Nora Roberts / Lynne Graham / Alison Roberts

9788202465476

Kjærlighet året rundt

Av Nora Roberts / Lynne Graham / Alison Roberts

Vanlig pris: kr 99,90

Spesialpris kr 49,95

Status: På lager

Serie: Antologi

Tre etterlengtede romaner i handelen igjen!

I gode og onde dager

Martha er forfulgt, uten å vite av hvem eller hvorfor. Men hun mistenker at det har noe å gjøre med den store diamanten hennes venninne har bedt henne passe på. Martha er vanligvis ikke spesielt lettskremt, men likevel blir hun litt urolig.
Da Jack Dakota dukker opp og tilbyr sin hjelp, kan hun ikke annet enn å takke ja. Det er bare så synd at han er så skrekkelig irriterende.
For Jack burde det ha vært et enkelt oppdrag. Han skulle bare få tak i henne og diamanten. I stedet er de begge blitt lurt. Nå har Martha og Jack bare én ting i hodet – å flykte fra torpedoene som er ute etter dem.

Kjærligheten er blind

Cesario kan ikke forstå hvorfor han er så tiltrukket av Jessica – hun er så forskjellig fra de kvinnene han pleier å treffe. Er det fordi hun avviste ham? Han er imidlertid sikker på at Jessica føler det samme, spørsmålet er bare hvordan han skal få henne til å vise det.

Da, nå og for alltid

Bråket fra helikopteret overdøves av vulkanen jo nærmere de kommer. Legen Jet og piloten Becca skal evakuere mennesker fra den lille vulkanøya Tokolamu, og nå gjelder det å holde hodet kaldt. Men sjokket over å se hverandre igjen etter ti år gjør det lettere sagt enn gjort. Becca  har problemer med å tilgi, og Jet har vanskelig for å akseptere de sterke følelsene han har for Becca. Men uansett  virker det som om alle makter vil at de skal gjenforenes og tilgi hverandre en gang for alle. Spørsmålet er bare hvordan de skal komme så langt …

Les mer
Varekode
21516015
Forfatter
Nora Roberts/Lynne Graham/Alison Roberts
Produkttype
Pocket
ISBN
9788202465476
Sidetall
624
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Juli 2016

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss