Kjærlighet på ville veier

Av Valerie Parv / Catherine Mann / Alison Roberts / Lucy Clark

9788202465407

Kjærlighet på ville veier

Av Valerie Parv / Catherine Mann / Alison Roberts / Lucy Clark

kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

Fire etterlengtede romaner i handelen igjen!

Drømmeprins i forkledning


En bror som trekker søsteren inn på den kriminelle sti, er ille nok. Når det dessuten viser seg at broren kidnappet feil kongelighet, kronprinsens mer sky fetter Ben Lockhart, vet Megan at hun er ille ute. Alt hun har lest om Ben i sladderbladene har gjort henne forelsket. Nå må hun velge mellom lojalt å støtte sin bror, eller med fare for sitt eget liv frigi noen hun ikke engang kjenner, men som allerede eier hennes hjerte.


Prins på ville veier


Tony Medina vet at hvis informasjonen om at han er kongelig kommer i feil hender, vil han være i livsfare. Men han har klart å bygge seg opp et helt nytt liv og truffet sitt livs kjærlighet – Shannon. Da skjer det plutselig! Sannheten kommer for dagen, og Tony bestemmer seg for å flykte. Shannon blir med ham, mest for å komme unna pressen, selv om hun er sint på Tony for at han ikke har fortalt henne sannheten. Men hvordan er det egentlig med hennes fortid? Hun har vel også hemmeligheter?


Sammen er vi sterkere


Kvinnen som plutselig står utenfor døren til Max trenger hjelp – og han kan ikke si nei. Hun er høygravid og desperat på flukt fra mannen som er barnets far. Ellie er dessuten den vakreste kvinnen Max noen gang har sett. Men snart føler den frihetselskende motorsykkelfyren at han blir mer og mer trukket inn i et nett av løgner, og forstår overhodet ikke hvorfor han har gått med på å gifte seg og få barn.


Uventet eventyr


Etter at livet tok en uventet vending, ser legen Melora på oppdraget på øya Taparnaii som noen ukers «hvile» fra hverdagen. Men allerede da hun kommer til øyas flyplass, aner det henne at hun har tatt feil. Der står hennes nye kollega Daniel for å kjøre henne dypt inn i jungelen – med jaktkniv i beltet og vakre, brune øyne ...

Les mer
Varekode
21516008
Forfatter
Valerie Parv/Catherine Mann/Alison Roberts/Lucy Clark
Produkttype
Pocket
ISBN
9788202465407
Sidetall
624
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
April 2016

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss