Kongen

Av Tiffany Reisz

Kongen

Kongen

Av Tiffany Reisz

Regular Price: kr 199,00

Status: På lager

Serie: Erotic Romance

Forfatteren av den internasjonalt bestselgende serien The Original Sinners

«Jeg elsker Tiffany Reisz! Slagkraftig og forbasket sexy – The Original Sinners-serien slo bena vekk under meg.»
- Lorelei James, New York Times bestselgerforfatter

 

«Jeg forguder Tiffany Reisz! Sexy så det holder – Original Sinners-serien har fengslende karakterer, forførende sadister og herlige homofile – De sammenfiltrede historiene om Nora, Søren og Kingsley fører erotisk litteratur opp til et helt nytt nivå!»

- New York Times bestselgerforfatter Lorelei James

 

«Sirenen er en av de mest fantastiske bøkene jeg har lest … Tiffany Reisz skriver forbløffende dialoger med følelsesmessig dybde. Vittige, smarte og veltalende karakterer som tar tak i deg og suger deg inn i handlingen.»

- Smexy Books

 

«Dristig, sofistikert og litterær … nettopp slik god erotisk litteratur bør være.»

- Kitty Thomas, forfatter

 

The Original Sinners

Kongen
Miniserie: The Original Sinners (6)

List. Sex. Mot. Bare denne mektige treenigheten kan bringe ham opp til hans rettmessige plass som hersker over Manhattans kongerike for hans folk.

Hoppende fra seng til seng på Upper East Side – godt betalt, både når det gjelder penger og utpressingsmateriale – er Kingsley Edge briljant, vakker og fullstendig uten moralske skrupler. Ingen form for sex eller kjemisk substans kan lindre den selvdestruktive apatien hans – bare Søren, den ene personen han elsker betingelsesløst. En mann han aldri kan få, men som hjelper Kingsley til å bli gjenfødt, med et nytt mål i livet – å nå enda større høyder av synd. Han planlegger å åpne den ulitmate bondage- og S&M-klubben: en lekeplass for de mest kinky i New York, de som vil leve på randen.

Klubben blir Kingsleys besettelse – og han har hentet inn tøffe og skruppelløse personer for å hjelpe til. Hans nye assistent Sam er smart, hemmelighetsfull og immun mot forførelse (av menn, iallfall). Hun og Kingsley utgjør et utspekulert, godt team. Likevel kan ikke engang deres samlede – og betydelige – ekspertise på området knekke mannen som kan få drømmen til å falle i grus. Den gåtefulle pastor Fuller vil ikke gi seg før Kings drøm er ødelagt. Det dreier seg om én manns hellige korstog mot en annen …

 

Les mer
E-bok
Varekode
E22415012
Forfatter
Tiffany Reisz
ISBN
9789150738599
Sidetall
416
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
August 2015

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss