Lidenskapens flamme

Av Julia James / Fiona Lowe / Gill Sanderson / Kimberly Lang

9788233110963

Lidenskapens flamme

Av Julia James / Fiona Lowe / Gill Sanderson / Kimberly Lang

kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

Et sårbart hjerte

Da Celeste møter Rafael for første gang, er hun uforberedt på den sterke tiltrekningen som umiddelbart oppstår. Planen er at hun skal bruke kvelden på veldedighet, men Rafael gjør sitt beste for å distrahere henne. Det viser seg å bli umulig å motstå sjarmen hans. Han får henne til å føle seg så kvinnelig, så sexy! Men hva skjer når Rafael får vite sannheten om fortiden hennes?

Løfter og lengsler

Xavier blir sjokkert da han oppdager at kvinnen han elsket, bare har utnyttet ham. Den franske legen reiser til kurstedet Amaroo i Australia fast bestemt på å leve etter sin nye regel: Han skal aldri mer ha et forhold til en kollega. Men da han treffer den lidenskapelige jordmoren Charlotte, blir det plutselig svært vanskelig å holde det løftet ...

Kjærlighet om bord

Det har brutt ut en epidemi på et cruiseskip utenfor Penhally Bay, og legen Ed Tremayne blir bedt om å hjelpe til. Menneskeliv står på spill, og Ed er den som kan redde dem – hvis han bare klarer å legge sin traumatiske fortid bak seg. Med sykepleieren Maddy ved sin side føler han seg sterk. Kan han slutte å flykte og å ta imot kjærligheten hun tilbyr ham?

I heteste laget

Med verkende hode og rufsete hår myser Lorelei LaBlanc mot morgenens første stråler og forsøker å huske hva som egentlig hendte kvelden før. Søsterens bryllup. Altfor mye champagne. En lidenskapelig natt – med Donovan St. James! Det kan ikke være sant, hun må absolutt ikke kobles sammen med byens heteste journalist. Lorelei har en viktig jobb å gjøre og et rykte å verne om!

Les mer
Varekode
21519007
Forfatter
Julia James/Fiona Lowe/Gill Sanderson/Kimberly Lang
Produkttype
Pocket
ISBN
9788233110963
Sidetall
624
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
April 2019

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss