9788202465421

Vanlig pris: kr 99,90

Spesialpris kr 49,95

Status: Utsolgt

Serie: Antologi

Fire etterlengtede romaner i handelen igjen!

Alt kan ikke kjøpes for penger


Angelo er vant til å få det som han vil når det gjelder kvinner. Derfor får han et skikkelig sjokk da Flora ikke går med på planene hans.
Flora nekter å gi seg, uansett hvor mange penger Angelo tilbyr henne. Hun står fast ved beslutningen om å adoptere niesen sin.
Det viser seg snart at Angelo har en del å lære om kvinner og kjærlighet ...


En dans for sultanen


Sultanens juvel er stjålet, og det er familiens villstyring Haroun som får i oppdrag å finne den. Bedriftsspionen Mariel skal hjelpe ham, og under jaktens gang havner de til slutt i Frankrike. Haroun begynner å bli mistenksom da han merker at Mariel sniker seg ut om nettene, kledd som en prostituert. Er hun venn eller fiende? Han bestemmer seg for å holde seg i nærheten – svært nær – den sexy spionen ...


Tålmodighet bærer frukter


Finn har ventet tålmodig på at Freya skal komme over forelskelsen i hans bror, slik at han selv skal få en sjanse til å fortelle om følelsene sine. Så forteller hun at hun er gravid, og Finn blir svært skuffet over at en annen mann har gjort henne med barn. Men det merkelige er at Freya plutselig snakker veldig mye om konferansen til sjøs – da Finn ble sjøsyk og etterpå hadde glemt hva som skjedde om bord i båten.


Deilig tidsfordriv


Jack er en mann som er vant til å få det som han vil, og nå vil han ha Allingford Hall – og eieren Alicia. Men med en opprivende skilsmisse bak seg, er han ikke interessert i noe seriøst. Hyggelig tidsfordriv er derimot alltid velkomment. Men snart merker både Jack og Alicia at det ikke er helt enkelt å lage regler for lidenskapen. Hvis man ikke passer seg, kan «tidsfordriv» lett bli til noe mye mer alvorlig.

Les mer
Varekode
21516010
Forfatter
Lynne Graham/Alexandra Sellers/Josie Metcalfe/Kate Hardy
Produkttype
Pocket
ISBN
9788202465421
Sidetall
624
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Mai 2016

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss