Lidenskapens toner/Lykkebegeret/Den søteste hevnen

Av Catherine Mann / Jennifer Lewis / Helen Bianchin

Lidenskapens toner/Lykkebegeret/Den søteste hevnen

Lidenskapens toner/Lykkebegeret/Den søteste hevnen

Av Catherine Mann / Jennifer Lewis / Helen Bianchin

Regular Price: kr 89,90

Special Price: kr 62,93

Status: På lager

Serie: Passion

Lidenskapens toner
Miniserie: I kampens hete (3/4)

Da den verdensberømte artisten Malcolm Douglas feier inni den lille byen, har ikke Celia sett ham siden den dagen han knuste hjertet hennes for atten år siden. Hele situasjonen blir snudd opp ned da han påstår at han har kommet for å beskytte henne fra en forfølger.

Malcolm, som også er agent for Interpol, vet at den eneste måten å få Celia i sikkerhet på, er ved å ta henne med på Europaturneen sin. Men tiltrekningen han fremdeles føler for ungdomskjærligheten, truer med å sverte ryktet hans. Og Celia kan ikke la være å bli som forhekset av musikken hans, men kan hun noensinne tilgi ham for det som hente tidligere?

Lykkebegeret
Miniserie: Svorne løfter (1/3)

Annie Sullivan kan ikke tenke seg noe mer spennende og romantisk enn jakten på et gammelt slektsklenodium. Hun har jobben med å passe på Sinclair Drummonds gamle familiegods. Men da hun og sjefen hennes leter gjennom loftet sammen, oppdager hun plutselig at hun ikke kan få nok av ham.

Til å være en nyskilt mann som har bestemt seg for å leve alene, er Sinclair ute på tynn is – Annie er forførerisk vakker i en av de gamle kjolene de finner på loftet. Til tross for det, våger han å be henne med på en fin fest på Long Island. Eventyret om Askepott lurer i bakgrunnen, men overlever drømmen de sjokkerende nyhetene han snart skal få høre?

Den søteste hevnen

Da Shannays ekteskap med milliardæren Marcello Martinez havarerer, forlater hun Spania med en liten hemmelighet i magen.

Fire år senere får Marcello tilfeldig vite at han har en datter som Shannay har holdt hemmelig for ham. Nå må han forsøke å få mor og datter til å bli med ham tilbake til Spania. Og så skal han vise at hevnen virkelig kan være søt …

Tidligere utgitt.

Les mer
E-bok
Varekode
E20614029
Forfatter
Catherine Mann/Jennifer Lewis/Helen Bianchin
ISBN
9789150735109
Sidetall
480
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Oktober 2014

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss