Muren

Av Don Winslow

9788283135688

Muren

Av Don Winslow

kr 159,00
Status: På lager

«En av de hundre beste kriminalromanene siden 1945.» THE TIMES
«En av verdens beste thrillerforfattere.» ESQUIRE
«Don Winslow er en mester.» Michael Connelly
«Den mest gripende lesning en kan tenke seg.» Stephen King
«En av vår tids mest kraftfulle forfattere.» Jens Lapidus
«En bredt anlagt og mangefasettert fortelling som peker på det meningsløse i USAs 'Krig mot narkotika' på begge sider av den meksikanske grensen, der alle involverte – fra toppolitikere til gatelangere – uunngåellig knyttes sammen.» THE TIMES


Don Winslow er født i New York og bor nå i California. Før han ble forfatter, jobbet han blant annet som journalist, privatdetektiv og reiseleder, og han har også skrevet manus for TV. De kritikerroste romanene hans er utgitt i omkring 30 land.


Winslow har vunnet en rekke priser, som Raymond Chandler Award, LA Times Book Prize og Ian Fleming Silver Dagger, og bøkene hans har toppet blant annet New York Times' bestselgerliste.


 

Muren

Hva gjør man når grensene viskes ut? Når man ikke lenger vet hvem som kjemper på riktig side?

I over 40 år har Art Keller kjempet ved frontlinjen i USAs lengste konflikt – krigen mot narkotika. Nå er han sjef for DEA, det føderale narkotikapolitiet, og oppgaven er å overvinne de meksikanske kartellene som skaper kaos i Mexico og tar livet av tusener på begge sider av grensen.

Problemet er at kartellene har forbindelser helt inn i maktens korridorer i Washington. Nå viser det seg også at den nyvalgte presidenten gjør forretninger med nettopp de narkogangsterne Keller forsøker å stanse. Med ett er han ikke bare i krig med de meksikanske kartellene, men også med sitt eget lands politiske ledelse.

I denne boken tegner Don Winslow et rystende og gripende bilde av situasjonen på begge sider av grensen og fletter sammen skjebnene til desperate junkier, brutale narkogangstere, korrupte politikere og idealistiske politifolk og journalister.

Les mer
Varekode
E21020002
Forfatter
Don Winslow
Produkttype
E-bok
ISBN
9788283135688
Sidetall
832
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Februar 2020

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss