9788283135626
kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

Nye spilleregler

Johanna har klare mål – jobbe hardt, holde fokus og forhåpentligvis realisere drømmen om sitt eget produksjonsselskap om ikke så altfor lenge. Men da den uimotståelige Sam Weaver tropper opp på settet som gjest i spørreprogrammet hennes, snus alt på hodet. Han er ikke den overfladiske og bortskjemte stjernen hun trodde, men varm og vennlig – og han skremmer vettet av henne.

Spillets regler

Da interiørarkitekten på hotellet i London setter klørne i hotellmagnaten Zaks bror, sender Zak henne til New York for å sette en stopper for det hele. Emma har riktignok et og annet skjelett i skapet, men hun er tross alt ikke den lykkejegeren han tror. Hun reiser likevel til New York, og da hun får vite at Zak også skal jobbe der samtidig, får hun sjansen til å vise ham hvem hun egentlig er!

Det kongelige spillet

Allegra og prins Alessandro av Santina fremstår på alle måter som et umake par. Hvorfor valgte tronarvingen egentlig den ordinære Allegra? Ryktene om kongefamilien florerer, men ett spørsmål vil alle ha svar på: Er denne forlovelsen virkelig bygget på kjærlighet, eller er den bare et desperat arrangement som vil ende med skandale?

Les mer
Varekode
21520021
Forfatter
Nora Roberts/Sharon Kendrick/Carol Marinelli
Produkttype
Pocket
ISBN
9788283135626
Sidetall
624
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
November 2020

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss