Alt er tillatt/En kvinnes list

Av Maureen Child / Andrea Laurence

Alt er tillatt/En kvinnes list

Alt er tillatt/En kvinnes list

Av Maureen Child / Andrea Laurence

Regular Price: kr 79,90

Status: På lager

Serie: Passion

Alt er tillatt
Miniserie: Budgiverne (1/6)

Da en skandale truer slektens auksjonshus, mistenker Vance Waverly at det er en fra innsiden som står bak. Kan det være den vakre nye assistenten hans, Charlotte Potter, som planlegger Waverlys fall? Det er én utmerket måte å finne ut dette på: å forføre henne og lokke sannheten ut av henne.

Charlie står overfor to umulige valg – enten avslører hun Waverlys hemmeligheter til den anonyme utpresseren, eller så risikerer hun å miste omsorgen for barnet sitt. Hva hun enn velger, kommer hun til å miste jobben som betyr så mye for henne. Men å miste mannen hun har blitt så forelsket i, ville få henne til helt å miste fotfestet.

En kvinnes list
Miniserie: Kvinner med makt (5/6)

Da sjefen for tv-kanalen, Liam Crowe, blir stående fast i heisen sammen med Francesca Orr, kan han ikke lenger kontrollere følelsene sine. Mye på grunn av at hun nettopp hadde skjelt ham ut på italiensk i styrerommet – og nå kaster hun seg over Liam og kysser ham. Da får han en utmerket idé. Han ber henne bli forloveden hans, kanskje til og med konen hans. Alt for å blidgjøre hans grenseløst rike tante, den eneste som kan redde den skandaleombruste tv-kanalen, og som holder Liams fremtid i sine hender. Francesca er en perfekt kandidat for en liksom-forlovelse. Bortsett fra at da hun gikk med på planen hans, ble det virkelig komplisert – for når Francesca gjør noe, gjør hun det ordentlig!

Les mer
E-bok
Varekode
E20614019
Forfatter
Maureen Child/Andrea Laurence
ISBN
9789150734973
Sidetall
320
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Juli 2014

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss