Slik fungerer e-bøker

Når du har funnet boken du vil kjøpe, klikker du på knappen det står e-bok. Da legges e-boken i varekurven din.

Når du har handlet ferdig, går du til kassen, akkurat som vanlig. Det går fint å blande e-bøker og andre typer bøker, slik som pocketbøker, i samme kjøp.

Når du kommer til kassen, anbefaler vi at du logger inn  eller oppretter en konto hos oss. Da blir alle e-bøker du kjøper på harpercollins.no spart på din konto, og du kan laste dem ned hvor mange ganger du vil. Du får alltid en nedlastingslink i ordrebekreftelsen din, og denne linken kan brukes et begrenset antall ganger. Det er derfor vi anbefaler at du oppretter en konto hos oss.

For å laste ned en e-bok trenger du en e-bokapp. Har du en iPhone eller iPad anbefaler vi iBooks. Har du en Androidenhet anbefaler vi Aldiko. Nedenfor finner du instruksjoner for hvordan du laster ned e-bøkene dine på de ulike enhetene.

Slik fungerer iBooks
1. Last ned iBooks fra App Store hvis den ikke er installert på forhånd.
2. Gå til harpercollins.no via nettleseren på telefonen, logg inn på Din konto og gå til Mine e-bøker.
3. Klikk på e-boken du vil lese. Når du får spørsmål om hvilken app du vil åpne e-boken i, velg iBooks.

Hvis du vil overføre boken via datamaskinen til iPhone eller iPad, koble enheten til datamaskinen, klikk på den (en knapp kommer frem i øverste høyre hjørnet i iTunes-vinduet) og gå inn på arkfanen «Bøker». Klikk på Synkronisere bøker. Velg Alle bøker eller klikk de du vil overføre og klikk på Utfør. Bøkene finner du i appen iBooks på din telefon eller nettbrett.

Slik fungerer Aldiko
1. Last ned Aldiko fra Playbutikken.
2. Autoriser Aldiko mot din Adobe-ID. Hvis innloggingssiden ikke kommer opp med én gang etter installasjonen, klikk på ikonet øverst til venstre med bokryggene. Klikk på Om, lengst ned. Klikk så på Adobe DRM og oppgi Adobe-ID (e-postadresse/passord). Hvis du ikke har en Adobe-ID, klikker du først på Registrere deg for å lage en Adobe-ID.
3. Gå til harpercollins.no via nettleseren, logg inn på Din konto og gå til Mine bøker.
4. Klikk på den e-boken du vil lese. Klikk på Last ned bok.
5. Åpne Aldiko. Klikk på ikonet øverst til venstre med bokryggene. Klikk så på Filer, så på Download. Klikk på e-boken og velg Import, og så starter nedlastingen av boken.

Slik leser du e-bøker på din datamaskin
1. Last ned gratisprogrammet Adobe Digital Editions her. Det er et program der du kan lese e-bøkene dine.
2. Gå til harpercollins.no via nettleseren, logg inn på Din konto og gå til Mine e-bøker.
3. Klikk på e-boken du vil lese. Velg å lagre filen hvis spørsmålet dukker opp. Filen lagres ellers automatisk under mappen Nedlastinger (eller Downloads). Åpne så filen i Adobe Digital Editions og begynn å lese!

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss