Bli min igjen/Forbuden frukt

Av Olivia Gates / Yvonne Lindsay

Bli min igjen/Forbuden frukt

Bli min igjen/Forbuden frukt

Av Olivia Gates / Yvonne Lindsay

Regular Price: kr 79,90

Status: På lager

Serie: Passion

Bli min igjen

Naomi Sinclair kan ikke tro sine egne øyne, eller for den saks skyld det hun nettopp har hørt. Andreas Sarantos, hennes iskalde, men rålekre eksmann, har dukket opp igjen og hevder at han skal adoptere hennes lille niese – han har til og med papir på det. At hun er hans beste venns barn, gjør ikke Andreas automatisk til en egnet far. Heller ikke at han er særlig god på det med ekteskap. Naomi vil gjøre alt hun kan for å bevise at han bør holde seg unna niesen. Imidlertid planlegger Andreas å gjøre alt for å overbevise henne om at han hører hjemme i den lille jentas liv, og i Naomis.

Forbuden frukt
Miniserie: Beruset av livet (5)

Milliardæren Raoul Benoit ansetter Alexis Fabrini som datterens barnepike av én eneste grunn. Barnet fortjener kjærlighet og omsorg, og hans døde kone ville at hennes beste venninne skulle hjelpe til. Selv sliter han med skyldfølelse. Han må holde seg borte fra Alexis – til tross for at han vil ha henne.

Det minste Alexis kan gjøre, er å ta vare på barnet. Men hun må ikke gå til sengs med Raoul. Hun har levd med sine ubesvarte følelser lenge – så spiller det noen rolle om hun gjør det litt lenger? Problemet er at følelsene ikke er ubesvarte i det hele tatt …

Les mer
E-bok
Varekode
E20615034
Forfatter
Olivia Gates/Yvonne Lindsay
ISBN
9789150738964
Sidetall
320
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Desember 2015

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss