Nyhet!

Klingende klokker

Av Maxine Sullivan / Anne Fraser / Robyn Grady / Cara Colter

9788284260792
Nyhet!

Klingende klokker

Av Maxine Sullivan / Anne Fraser / Robyn Grady / Cara Colter

kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

Det begynner med lidenskap

Alex Valente må gifte seg for å få beholde forretningsimperiet sitt. Han stiller to krav: Følelser må ikke være med i bildet, og hun må være pen og sexy. Motedesigneren Olivia Cannington oppfyller begge kravene, og hun trenger virkelig pengene hun blir tilbudt for liksomekteskapet. Det varer imidlertid ikke lenge før lidenskapen bllir en del av regnestykket.

Fokus på livet

Niall og Robina Ferguson er det perfekte paret, slik kan det i alle fall virke som. Men når kamerablitsene slukkes og ingen ser dem, er de som fremmede for hverandre. Sorgen over at de ikke får barn gjør avstanden mellom dem større og større. Men nå vil de gjøre alt for å prøve å finne tilbake til lykken og kjærligheten de en gang hadde.

Hennes barn, hans navn

Ekteskap og barn lokker ikke Armand De Luca. Da han får vite at han må gifte seg og skaffe barn – eller miste familieimperiet – må han tenke seg om. Nyheten om at det finnes en kvinne som venter hans døde brors barn kommer som en gave fra oven.Tamara er imidlertid ikke overbevist. Likevel ville det løst en hel del praktiske problemer, og hun må innrømme at han vekker noe i henne.

Å vente på noen...

Riktignok var det Sophie som dumpet kjæresten fordi den ekstra gnisten ikke var der. Men nå som eksen allerede er forlovet med en annen, angrer hun. I tillegg har nabogutten hun var så forelsket i som tenåring dukket opp igjen. Brand er imidlertid en eventyrer. Det fornuftige ville være å holde seg unna, men da han kysset henne, slo det absolutt gnister ....


Les mer
Varekode
21521002
Forfatter
Maxine Sullivan/Anne Fraser/Robyn Grady/Cara Colter
Produkttype
Pocket
ISBN
9788284260792
Sidetall
624
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Januar 2021

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss