9788283135619
kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

Under solen

Moriah falt pladask for Blake, men etter én lidenskapelig natt knuste han drømmene hennes om en lykkelig familie. Nå er hun ute på et nytt oppdrag og håper at det skal hjelpe henne til å glemme ham – inntil det viser seg at det er nettopp Blake hun skal jobbe med!

Kjærlighet i ødemarken

Konvolutten har blitt glemt, men nå åpner Ryan Gasper den omsider og leser brevet. Innholdet gir ham et sjokk: Broren hans døde og etterlot seg en gravid kvinne! Ryan bestemmer seg for å oppsøke kvinnen i huset hennes i ødemarken.

Små pasienter, stor omsorg

Legen Gabriel Dalgleish bryr seg bare om de bitte små barna han har ansvaret for, men den nye legesekretæren Maddie klarer å trenge gjennom forsvarsverkene hans. Hun når inn til det sårbare hjertet hans og får ham til å innse hva han har gått glipp av her i livet.

En fars hemmelighet

På fertilitetsklinikken har det skjedd en forferdelig feil. Erin Connells avdøde mann er ikke faren til sønnen hennes. Millionæren Sam Thornton hevder at han kan være den biologiske faren. Situasjonen blir mer komplisert da Sam dukker opp og vekker følelser hos Erin.

Les mer
Varekode
21520020
Forfatter
Laura Iding/Ally Blake/Maggie Kingsley/Yvonne Lindsay
Produkttype
Pocket
ISBN
9788283135619
Sidetall
608
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Oktober 2020

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss