Det hjertet ønsker/Begjær og makt/Fanget av et smil

Av Rachel Bailey / Paula Roe / Emma Darcy

Det hjertet ønsker/Begjær og makt/Fanget av et smil

Det hjertet ønsker/Begjær og makt/Fanget av et smil

Av Rachel Bailey / Paula Roe / Emma Darcy

Regular Price: kr 89,90

Status: På lager

Serie: Passion

Det hjertet ønsker

Den berømte jazzsangerinnen April Fairchild våkner på sykehuset etter en bilulykke, med hukommelsestap. Hun føler en sterk tiltrekning til han som kaller seg Seth Kentrell, og som sier at hun har lurt ham for eiendommen Lighthouse Hotel. Så da hun blir med ham til hotellet, skjønner hun at hun ikke kan stole på hodet, siden hun ikke husker. Men kan hun virkelig stole på hjertet sitt, for det vet godt hva hun ønsker?

Begjær og makt

Endelig legger sjefen merke til henne! Men i stedet for å bli henrykt som andre kvinner, blir Emily redd. Hun har vært forelsket i ham lenge, men et forhold til sjefen vil bare skape kaos – både i livet og i karrieren som hun har arbeidet så hardt for.

Men Zac er ikke den som gir seg så lett, så etter flere fremstøt må Emily legge vekk forsvarsverkene hun har bygget opp. Og en kort affære kan vel ikke skade, nå som hun snart skal slutte. Emily må likevel, til sin forferdelse, innrømme at følelsene strekker seg lenger enn begjæret, og nå vet hun ikke hvordan hun skal legge forholdet bak seg.

Fanget av et smil

Et møte som forandret alt

Det er ikke mange kvinner som klarer å få den ufattelig rike Peter Ramsey interessert. Erin Lavelle er en av de få. De har en kort, stormfull romanse – og så er det over. Erin vil gjerne fortsette å treffe Peter, men hvorfor snudde han ryggen til henne etter deres to fantastiske dager – og netter – sammen?

Les mer
E-bok
Varekode
E20614012
Forfatter
Rachel Bailey/Paula Roe/Emma Darcy
ISBN
9789150734874
Sidetall
480
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
April 2014

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss