Det siste åndedraget

Av Kimberly Belle

Det siste åndedraget

Det siste åndedraget

Av Kimberly Belle

Regular Price: kr 99,90

Special Price: kr 49,95

Status: På lager

Serie: Silk

«Det siste åndedraget tar pusten fra deg. Denne lunefulle og følsomme thrilleren holder deg på tå hev til siste slutt!»
 - New York Times bestselgerforfatter Heather Gudenkauf

«Gripende og uforutsigbar med en intensitet på hver side. Det siste åndedraget er en historie om tilgivelse og svik som jeg ikke kunne legge fra meg!»
- New York Times bestselgerforfatter Steena Holmes


 

Det siste åndedraget

Fra en ny og oppsiktsvekkende forfatterstemme kommer et følelsesmessig gripende drama om en kvinne som risikerer livet for å finne ut den grusomme sannheten om familien sin …

Det er katastrofeeksperten og hjelpearbeideren Gia Andrews jobb å reise til katastrofer rundt om i verden. Det er en perfekt jobb for en som vil holde sine private problemer på avstand. Seksten år tidligere ble faren hennes dømt til fengsel på livstid for det brutale drapet på stemoren hennes. Syk av kreft har han nå kommet hjem for å dø, og som ansvarlig for hans pleie, må Gia forsone seg med skylden hans.

Gia påtar seg motvillig rollen som datter til byens mest beryktede drapsmann. I praksis betyr det at hun må holde ut med demonstranter på plenen utenfor huset og journalister som forvandler tragedien til førstesideoppslag. Å vende tilbake til småbyen i Tennessee, tvinger henne til å takle forhold som har rent ut i sanden og kaoset som fikk henne til å flytte. Midt oppi alt dette gir bartenderen Jake henne det følelsesmessige fristedet hun så sårt trenger.

Etter hvert som fortiden nøstes opp, blir Gia revet mellom historiene alle rundt henne har tatt for gitt i så mange år. Men når alt kommer til alt kan det vise seg at sannheten – og løgnene som kom forut for den – har langt verre konsekvenser enn hun noensinne kunne ha forestilt seg …

 

Les mer
E-bok
Varekode
E21315022
Forfatter
Kimberly Belle
ISBN
9789150739206
Sidetall
368
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
September 2015

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss