Ekte følelser/Hos deg

Av Kate Hewitt / Nicola Marsh

Ekte følelser/Hos deg

Ekte følelser/Hos deg

Av Kate Hewitt / Nicola Marsh

Regular Price: kr 79,90

Special Price: kr 63,92

Status: På lager

Serie: Romantikk

Ekte følelser
Miniserie: Makt og begjær (3/3)

For en drittsekk! Zoe Parker tror ikke sine egne øyne da brudgommens forlover, Aaron Bryant, nekter å gi slipp på mobilen under selve vielsen. Hun ser ingen annen råd enn å snappe til seg telefonen og plassere den på et sikkert sted. Under kjolen!

Det ene fører til det andre, og snart befinner Aarons varme hender seg under klærne hennes. De tilbringer en fantastisk natt sammen, men er rørende enige om at dette bare handler om en ennattsaffære. Men skjebnen vil det annerledes. Noen uker senere viser det seg to streker på Zoes graviditetstest …

Hos deg

Den fremgangsrike Cash Burgess er ofte ute på byen og har alltid en ny fotomodell ved sin side. Men nå har en han nylig dumpet bestemt seg for virkelig å sverte ryktet hans, og hele hans karrieren står på spill. Han må derfor finne en kvinne som kan late som om hun er kjæresten hans, og som er den rake motsetningen til de overfladiske kvinnene han bruker å date. Alt for å blidgjøre mediene! Cashs gartner Lucy Grant ser ut til å være perfekt – hun er naturlig vakker, har beina på jorden og kan gi svar på tiltale. Den lille detaljen at det virker som om hun avskyr ham skal ikke få sette en stopper for planen.

Les mer
E-bok
Varekode
E20015007
Forfatter
Kate Hewitt/Nicola Marsh
ISBN
9789150737943
Sidetall
320
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Februar 2015

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss