En cowboy i New York/Forbudt nytelse

Av Barbara Dunlop / Sandra Hyatt

En cowboy i New York/Forbudt nytelse

En cowboy i New York/Forbudt nytelse

Av Barbara Dunlop / Sandra Hyatt

Regular Price: kr 79,90

Status: På lager

Serie: Passion

En cowboy i New York
Miniserie: En millionær kommer hjem (2/3)

Etter en skade i foten, kommer ballettdanseren Katrina Jacobs hjem til ranchen i Colorado. Hun har bodd i New York siden hun var ti år, og kontrasten mellom tilværelsen i storbyen og livet på landet er enorm. Men i Colorado treffer hun den sjarmerende og tause Reed Terrell og blir hodestups forelsket.

Det tar Reed fem minutter å bli helt betatt av den vakre og grasiøse Katrina, og de innleder et tilsynelatende umulig forhold. Snart må hun likevel tilbake til New York, og han følger med henne. Men hva så? Hvem av dem er klar til å starte en ny tilværelse på et nytt sted? Og kommer kjærligheten deres til å holde for de vanskelige valgene de tvinges til å ta?

Forbudt nytelse

En prins som forsøker å finne en passende kone har ikke tid til å leke med en kvinne som ikke befinner seg i samme sosiale kretser som ham. Men Adam Marconis barndomsvenn og iblant til og med sjåfør, Danielle St. Claire, får ham til å tøye grensene. Hvorfor skulle ikke en blivende fyrste kunne ha det litt gøy før han til slutt slår seg til ro?

Så blir deres lille affære plutselig mer alvorlig. Og prins Adam står med ett overfor et dilemma. Skal han si farvel til den kvinnen som får hjertet hans til å hamre av kjærlighet? Eller bør han ignorere alle regler og forårsake århundrets skandale?

Les mer
E-bok
Varekode
E20614017
Forfatter
Barbara Dunlop/Sandra Hyatt
ISBN
9789150734942
Sidetall
320
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Juni 2014

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss