En eks-tra god jul

Av Sheila Roberts

En eks-tra god jul

En eks-tra god jul

Av Sheila Roberts

Regular Price: kr 99,90

Status: På lager

Serie: Silk

"Denne underholdende julefortellingen om tapt og nyvunnen kjærlighet er hjertevarmende. Sjarmerende karakterer, kvikk dialog og sensuell spenning byr både på latter og tårer ..."

- RT Book Reviews

Livet i Icicle Falls

En eks-tra god jul
Miniserie: Livet i Icicle Falls (2)

Julen er årets høydepunkt i Icicle Falls. Men i år klinger klokkene en anelse falskt – i alle fall for tre av byens beboere.

Cass Wilkes har gledet seg til datterens julebryllup – helt til Dani avslører at hun vil følges til alteret av faren sin. Cass´ selvopptatte eks, med andre ord. Og på toppen av det hele ser det ut til at han skal bo hjemme hos Cass i julehelgen sammen med sin nye unge kone og deres lille gneldrebikkje. Snakk om å utfordre skjebnen.

En annen som står overfor en utfordring, er Cass´ venninne Charley. Da hun kommer til venninnegjengens faste filmkveld, er hun likblek. Et spøkelse fra fortiden har dukket opp: eksmannen Richard, som dumpet henne et år tidligere til fordel for vertinnen på Charleys restaurant. Nå er den andre kvinnen ute av bildet, og Richard vil at alt skal være glemt og tilgitt. Det er kanskje best å glemme mistelteinen – og finne frem eggetoddien!

Denne julehelgen blir nemlig ingen dans på roser for Ella O´Brien heller. Selv om hun er skilt fra mannen sin, bor de fremdeles i samme hus. Nå venter de bare på at noen skal kjøpe det. Kjærligheten er det eneste som allerede har flyttet ut, eller har den det?

Hold dere fast – denne julen byr på den ene overraskelsen etter den andre!

Les mer
E-bok
Varekode
E21314023
Forfatter
Sheila Roberts
ISBN
9789150736052
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
November 2014

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss