En fars hemmelighet/Alle kvinners drøm

Av Yvonne Lindsay / Robyn Grady

En fars hemmelighet/Alle kvinners drøm

En fars hemmelighet/Alle kvinners drøm

Av Yvonne Lindsay / Robyn Grady

Regular Price: kr 79,90

Status: På lager

Serie: Passion

En fars hemmelighet

På fertilitetsklinikken har det skjedd en forferdelig feil. Erin Connell står nå overfor muligheten for at hennes døde mann ikke er faren til deres etterlengtede sønn. Men hun er klar for å kjempe mot den anonyme brevskriveren, som via advokatene sine har meddelt at han kan være den biologiske faren til lille Riley.

Situasjonen blir enda mer komplisert da den mystiske millionæren Sam Thornton, som viser seg å være brevskriveren, dukker opp som den eneste gjesten på Erins bed and breakfast. Tiltrekningen er umiddelbar, og følelser hun ikke trodde hun skulle få oppleve igjen, raser gjennom Erins kropp.

Men Sam har en hemmelighet. Han har kommet til Connell Lodge for å se Erin og Riley. Og han vil ikke reise derfra uten sønnen sin …

Alle kvinners drøm
Miniserie: Kvinner med makt (3/6)

Hun hadde alltid tatt "riktige" valg. Men da Scarlet Anders, bryllupsplanlegger for Washingtons elite, møter Daniel McNeail – en rotete, men sexy mann som ikke bryr seg om hva sosieteten mener – ønsker hun for første gang at hun kunne gjøre andre valg.

Så snubler hun i et brudeslør så hun faller og slår seg hardt, og alt forandres. Slaget mot hodet gir henne hukommelsestap som forvandler den prydelige Scarlet til en lettsindig Scarlet. Hun blir umiddelbart med på Daniels forslag om en vill affære. Så da hukommelsen kommer tilbake, innser hun at hun er forelsket i ham. Men er han klar til å gi henne et eget bryllup?

Les mer
E-bok
Varekode
E20614013
Forfatter
Yvonne Lindsay/Robyn Grady
ISBN
9789150734898
Sidetall
320
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Mai 2014

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss