En fremmed på trappen/Hjertets begjær

Av Kristi Gold / Day Leclaire

En fremmed på trappen/Hjertets begjær

En fremmed på trappen/Hjertets begjær

Av Kristi Gold / Day Leclaire

Regular Price: kr 79,90

Status: På lager

Serie: Passion

En fremmed på trappen
Miniserie: Et mektig dynasti (2/6)

Da Hannah Armstrong, barføtt og gjennomvåt, åpner døren for det hun tror er rørleggeren, kan hun ikke slutte å stirre. For der står den kjekkeste håndverkeren hun noensinne har sett, i dress! Da rørleggeren viser seg å være en advokat som har kommet for å fortelle at hun har arvet en formue, må hun klype seg selv i armen. Men lykken er kort, arven stiller nemlig visse krav til henne. Og de er hun ikke klar for å innfri.

Advokat Logan Whittaker synes at Hannah skal takke ja til arven. Så han byr henne derfor ut på middag. Hannah er ikke bare attraktiv, men også veldig sjarmerende. Logan faller pladask, til tross for at han kjenner til familiehemmelighetene hennes.

Hjertets begjær

Gabe Moretti har i lengre tid forsøkt å kjøpe Hjertets begjær – et diamanthalskjede moren hans har designet – men eieren har ikke villet selge det. Nå får han plutselig sjansen til å få tak i smykket. Det eneste han trenger å gjøre, er å late som om han er forlovet med en viss Kat Malloy en liten stund. Det han ikke tenker på, er at han tilhører Dante-slekten, og når en Dante treffer tvillingsjelen sin, slår infernoet til. Kat er uimotståelig! Gnistrene som slår når de rører ved hverandre tar snart fyr – og den lidenskapelige ilden er ikke noe man slukker i en fei. Gabe innser at det er på tide å utforske begjæret sitt …

Les mer
E-bok
Varekode
E20615004
Forfatter
Kristi Gold/Day Leclaire
ISBN
9789150738421
Sidetall
320
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Februar 2015

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss