9788233112004
kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

All min kjærlighet

Det siste Megan Phillips gjorde før hun forlot St. Piran, var å redde livet til to små tvillinger, barna til mannen hun elsket. Men en fremtid sammen med Josh O'Hara var utenkelig. Nå er Megan nødt til å dra tilbake til sykehuset, og hun må må konfrontere både fortiden og den nå enslige Josh. Er han klar for å gi Megan all sin kjærlighet?

Med alle midler

Milliardæren Dante Leonetti er forvirret. Hvorfor jobber ei smart jente med doktorgrad i matematikk som assistent for moren hans? Og hvorfor er hun på så god fot med morens mann Vittore? Dante mistenker at Topsy er en lykkejeger som planlegger å forføre Vittore, og han akter å avsløre sannheten.

Flukten fra alteret

Alessia Battaglia har forlatt Alessandro Corretti ved alteret og håper inderlig at fetteren hans Matteo skal komme etter henne. De har jo hatt en fantastisk natt sammen. Men rivalisering har forgiftet familien Corretti, og Matteo blir sittende. Han har ingen anelse om at Alessia venter hans barn …

Ustoppelig

Cooper Larsen har gitt opp jakten på Hollister Cains forsvunne datter. Han bryr seg ikke om pengene som står på spill. Men da Portia Callahan dukker opp og påstår at hun har funnet arvingen, blir han fristet – av Portia, ikke av pengene. Hun er vakrere enn noen gang. Dessverre virker hun full av fordommer, så Cooper bruker alle triks han kan for å smelte motviljen hennes.

Les mer
Varekode
21519021
Forfatter
Alison Roberts/Lynne Graham/Maisey Yates/Emily McKay
Produkttype
Pocket
ISBN
9788233112004
Sidetall
624
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
August 2019

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss