En mann å stole på/Diplomatens dilemma/En uforglemmelig kvinne

Av Catherine Mann / Michelle Celmer / Catherine George

En mann å stole på/Diplomatens dilemma/En uforglemmelig kvinne

En mann å stole på/Diplomatens dilemma/En uforglemmelig kvinne

Av Catherine Mann / Michelle Celmer / Catherine George

Regular Price: kr 89,90

Special Price: kr 71,92

Status: På lager

Serie: Passion

En mann å stole på

Major Hank Renshaw vet nesten alt som er å vite om Gabrielle Ballard. Bortsett fra hvordan det føles å røre ved henne. Gabrielle er nemlig kjæresten til hans beste venn. Eller var. Til han døde i strid – like etter at han hadde fått Hank til å love å lete etter henne.

Så nå er Hank i New Orleans. I Gabrielles leilighet. Og han betrakter henne når hun tar hånd om den lille sønnen sin. Det var ikke ære som fikk ham dit. Det er ikke plikten som får ham til å bli. Det er kun rent begjær – og et ønske om å være sammen med den kvinnen han alltid har villet ha.

Diplomatens dilemma
Miniserie: Kvinner med makt (2/6)

Hun har fått hjertet sitt knust og vil ikke vite av noen mann på en stund. Men da Colin Middlebury krysser hennes vei, kan ikke Rowena stå imot hans engelske sjarm. Og hans ferdigheter dreier seg ikke bare om politikk.

Som diplomat er Colin vant til å håndtere ulike krav, men han har aldri opplevd noe som kommer i nærheten av senator Tates advarsel om å ligge unna datteren hans. Colin trenger senatorens støtte, men samtidig er det umulig for ham å ikke treffe Rowena. Kommer han til å risikere å miste de internasjonale forbindelsene hvis han blir nærmere kjent med senatorens datter?

En uforglemmelig kvinne

Hun er hans verste konkurrent og hans største svakhet …
Alex Merrick er vant til å få det som han vil, men i det siste har ikke alt gått som planlagt. Først mistet han kontrakten på et byggeprosjekt, og som om ikke det var nok, var det Sarah Carver som bød over ham. Hun er den mest irriterende kvinnen han har møtt, og aldeles … uforglemmelig.

Ved neste budgivning er han fast bestemt på ikke å tape. Alex er klar for å kjempe for det – og den – han vil ha. Og kjempe kommer han til å måtte gjøre, i hvert fall hvis Sarah har noe å si.

 

Les mer
E-bok
Varekode
E20614010
Forfatter
Catherine Mann/Michelle Celmer/Catherine George
ISBN
9789150734850
Sidetall
480
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
April 2014

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss