Et avgjørende valg

Av Sarah Morgan / Rachel Bailey / Olivia Gates / Charlene Sands

9788233118648

Et avgjørende valg

Av Sarah Morgan / Rachel Bailey / Olivia Gates / Charlene Sands

kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

Ikke den du tror

Popstjernen Izzy Jackson laget skandale med den uannonserte opptredenen under søsterens forlovelsesfest. Hun ga seg visstnok ikke før prins Matteo fikk loset henne ned fra scenen og inn i limousinen sin. Ifølge ryktene befinner Izzy seg fremdeles i palasset hans, der de to samarbeider om å planlegge en veldedighetskonsert. Men vil det også oppstå søt musikk mellom dem, eller vil ulikhetene drive dem fra hverandre?

Det hjertet ønsker

Den berømte jazzsangerinnen April Fairchild våkner opp etter en bilulykke og har mistet hukommelsen. Hun kjenner seg særdeles tiltrukket av en mann som kaller seg Seth Kentrell og som påstår at hun har lurt fra ham en hotelleiendom. Da hun blir med ham til hotellet, går det opp for henne at hun ikke kan stole på hodet sitt, siden hun ikke husker noe. Men kan hun stole på hjertets stemme?

En sann kjærlighetshistorie

Kvinnen som plutselig dukker opp fra ingenting, er som den drøm. Bare ved å se på henne vet prins Durante D'Agostino at Gabrielle er tvillingsjelen han har lett etter. Hun er kvinnen med en kropp han vil utforske og aldri bli lei av. Men hun er også en ulv i fåreklær … Da Durante oppdager Gabrielles sanne identitet, går alle hans drømmer i knas. Har han funnet kjærligheten, for så å miste den igjen?

Ilden som brenner

Clayton Worth har fremdeles følelser for Trish, som han har vært separert fra i et år. Han trenger en arving, men hennes manglende lyst til å få barn fikk dem til å gå hver sin vei. Nå er imidlertid den uforutsigbare Trish tilbake for å fullføre skilmissen, og ironisk nok har hun i mellomtiden blitt mor til en liten jente. Begge trodde at ekteskapet var over for godt, men nå taler hjertet et annet språk …

Les mer
Varekode
21518008
Forfatter
Sarah Morgan/Rachel Bailey/Olivia Gates/Charlene Sands
Produkttype
Pocket
ISBN
9788233118648
Sidetall
624
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
April 2018

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss