Et dypere mørke

Av J.T. Ellison

Et dypere mørke

Et dypere mørke

Av J.T. Ellison

Regular Price: kr 99,90

Status: På lager

Serie: Bestselger

"Den har alt jeg elsker ved en thriller: Forbløffende vendinger, fascinerende rettsteknisk arbeid og en heltinne jeg virkelig brydde meg om. En av de beste forfatterne i sjangeren."
 - New York Times bestselgerforfatter Tess Gerritsen

"Sjokkerende spenning, overbevisende karakterer og fascinerende rettstekniske detaljer."
- Lisa Gardner, nr. 1 på New York Times bestselgerliste

Et dypere mørke

På dypt vann ...

Som rettslege vet Samantha Owens at jobben hennes er med skarp metodikk og presisjonsverktøy å bringe klarhet i dødsfall.

Men etter at hennes mann og deres to barn druknet under den store oversvømmelsen i Nashville, så hun ikke lenger noen mening med livet. Hun har sunket ned i en fortvilende sorg som det ikke engang går å lindre med arbeid – til hun får en eiendommelig telefon fra Washington D.C.

Det er moren til en tidligere kjæreste som ringer, og hun vil at Sam skal foreta en ny obduksjon av sønnen hennes. Eddie Donovan er offisielt offer for et brutalt bilran, men under Sams skarpe blikk kommer en mørkere historie for dagen. Den tidligere Rangeren ble drept, men ikke på grunn av bilen sin.

Sam må konfrontere de smertefulle minnene og vissheten om at enda en kjærlighet har fått en brutal slutt på livet. Hun engasjerer seg nå fullstendig i mysteriet som avsløres i Eddies dagboksnotater. Det fører henne til Xander – en soldat som har trukket seg tilbake fra omverdenen etter at han kom hjem fra Afghanistan – og videre til en rekke grusommme forbrytelser som strekker seg fra den karrige krigssonen helt til Washington. Det som kan leses mellom linjene gjør det klart at ingen går fri, og hvis man forsøker å få en oppklaring på forbrytelsene, kan det innebære at man selv havner i kollisjon med døden.

 

Les mer
E-bok
Varekode
E20913019
Forfatter
J.T. Ellison
ISBN
9789150733679
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Oktober 2013

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss