Farlige vibrasjoner/Ørkenkrigeren

Av Cat Schield / Olivia Gates

Farlige vibrasjoner/Ørkenkrigeren

Farlige vibrasjoner/Ørkenkrigeren

Av Cat Schield / Olivia Gates

Regular Price: kr 79,90

Special Price: kr 63,92

Status: På lager

Serie: Passion

Farlige vibrasjoner
Miniserie: Budgiverne (5/6)

Elizabeth Minerva har alltid falt for feil menn. Vel vitende om denne svakheten, forsøker hun å holde seg unna den sexy Roark Black – han har et rykte som er alt annet enn passende – for å fokusere på karrieren, og på å bli gravid. Men hun innser snart at den utsvevende lykkejegeren kan hjelpe henne med å nå målet sitt.

Roark, på sin side, trenger bare en vakker kvinne, en som midlertidig kan være forloveden hans for å redde hans og auksjonshuset Waverly's rykte, og Elizabeth er den rette. Han tenker å beholde henne – til enhver pris – men aner ikke at han akkurat har fått sin største utfordring noensinne.

Ørkenkrigeren
Miniserie: Tronfølgeren (2/3)

Det stormfulle forholdet deres krasjer, og Lujayn Morgan forlater prins Jalal Aal Shalaan for å gifte seg med en annen. Ektemannen dør etter kort tid, og snart etter møtes Lujayn og Jalal igjen. De tar igjen tapt tid, og natten de deler er intensiv og uforglemmelig.

Jalal kjemper om kongedømmet Azmahars trone da Lujayn avslører at deres hete natt sammen resulterte i en sønn. Hele Jalals tilværelse snus opp ned. Denne uventede arvingen kan ødelegge for ham – eller være hans nøkkel til seier. Nå settes prinsens konkurranseinstinkter virkelig på prøve. Kan han ta over tronen, og kan han vinne tilbake kvinnen han aldri noensinne har kunnet glemme?

Les mer
E-bok
Varekode
E20614031
Forfatter
Cat Schield/Olivia Gates
ISBN
9789150735130
Sidetall
320
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
November 2014

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss