9788233118600
kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

Når kjærligheten viser vei
Miniserie: Makten og kronen (2)

Prinsesse Natalia er blitt sett sammen med milliardæren Ben Jackson – kjent for sin hensynsløse forretningsmoral, sitt flotte utseende og sin uvilje mot å være i rampelyset. Men med den beryktede partyjenta Natalia ved sin side vil han snart måtte finne seg i å være foran kameraene!

 

Ikke bare sekretær

Det er noe mistenkelig med den nye, sexy sekretæren til Jordan Everette, en av toppsjefene på Western Oil. Han er fast bestemt på å avsløre alle Jane Monroes hemmeligheter. Men Jane har et oppdrag – å finne ut hvem som står bak en kriminell handling i bedriften. Og Jordan er hovedmistenkt. 

Den hjertet banker for
Miniserie: Legene i Swallowbrook (2)

Det vekker en viss oppstandelse i Swallowbrook da klinikken får ny sjef – vakre Laura Armitage. Det varer ikke lenge før Lauras ektemann også dukker opp i byen. Gabriel Armitage er en berømt onkolog som ved en beklagelig feil satte både karrieren og ekteskapet på spill. Men er det for sent, har han allerede mistet Laura for alltid?

Forretninger og andre affærer

Gavin Jarrod vil ha tilbake jorden familien har mistet, og ingenting kan stanse ham. Ikke engang den nye eierens krav om at Gavin måtte gifte seg med barnebarnet hans før en handel kan komme på tale. Etter en svimlende forførelse får han henne i seng … til begges store glede. Men hva skjer den dagen Sabrina oppdager hensikten med Gavins frieri?

Les mer
Varekode
21518004
Forfatter
Kate Hewitt/Michelle Celmer/Abigail Gordon/Emilie Rose
Produkttype
Pocket
ISBN
9788233118600
Sidetall
640
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Februar 2018

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss