Ikke bare sekretær/Da Georgia kom til byen

Av Michelle Celmer / Maureen Child

Ikke bare sekretær/Da Georgia kom til byen

Ikke bare sekretær/Da Georgia kom til byen

Av Michelle Celmer / Maureen Child

Regular Price: kr 79,90

Status: På lager

Serie: Passion

Ikke bare sekretær
Miniserie: Svart gull (4/4)

Det er noe mistenkelig med den nye, sexy sekretæren hans. Derfor er Jordan Everette, en av toppsjefene på Western Oil, fast bestemt på å avsløre alle Jane Monroes hemmeligheter. Men det er ikke hans stil bare å stille spørsmål. Han har andre metoder for å få frem sannheten, som å forføre, for eksempel.

Men er det egentlig han som blir lurt? Jane har nemlig et oppdrag – å få greie på hvem som er den skyldige i en kriminell handling i bedriften. Og Jordan Everette er hovedmistenkt. Da den hemmelige agendaen hennes kolliderer med hans like skjulte intensjoner, må hun velge mellom oppdraget sitt og mannen i hennes heteste drømmer. Hva velger hun?

Da Georgia kom til byen

Amerikanske Georgia Page blir glad i Irland og den lille byen med de hjelpsomme og varme menneskene med en gang hun kommer dit. Hun har søsteren sin der, og bestemmer seg for å flytte dit for godt. At den flotte og sjarmerende Sean Conolly også er med i bildet, gjør beslutningen enda lettere å ta.

Etter å ha vært venner i mer enn ett år, blir de også elskere – og det er da alt blir så komplisert! Han synes at alt er bra som det er; hvorfor blande kjærlighet inn i alt sammen? Men Georgia kan ikke nøye seg med mindre enn kjærlighet, ekte følelser som varer. Da får Sean en lys idé – det synes i alle fall han

Les mer
E-bok
Varekode
E20614005
Forfatter
Michelle Celmer/Maureen Child
ISBN
9789150734782
Sidetall
320
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Februar 2014

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss