9788233111359
kr 89,90
Status: På lager

Serie: Antologi

Kjærlighet ved andre blikk

For å unnslippe sladderpressens skriverier reiser Evie Harrison til Las Vegas. Allerede den første kvelden møter hun Nick Rocco. Det formelig gnistrer mellom dem. Alt er perfekt. I hvert fall inntil Evie kommer hjem igjen og gjør en sjokkerende oppdagelse.

En fars hemmelighet

På fertilitetsklinikken har det skjedd en forferdelig feil. Erin Connells døde mann er ikke faren til sønnen. Hun er imidlertid klar for å kjempe imot millionæren Sam Thornton, som sier at han kan være den biologiske faren. Situasjonen blir mer komplisert da Sam dukker opp på Erins bed and breakfast og vekker følelser hos henne.

 

Si ja til drømmer

Molly Shriver elsker jobben som fysioterapeut for barn. Men da hun tar seg av sønnen til doktor Morris, risikerer hun å knytte seg altfor sterkt både til sønn og far. Mollys høyeste ønske er å få sin egen familie, men skal hun virkelig våge å satse?  

Lek med ilden

Lily Scotts myke følsomhet og gammeldagse verdier er akkurat hva Ciro D'Angelo leter etter hos en kvinne. Allerede på bryllupsnatten merker han imidlertid at Lily ikke er den kvinnen han trodde. Mistankene vokser, og snart virker det som om ekteskapet deres kan være over før det har kommet i gang.

Vi feirer 40 år med fantastiske jubileumsutgaver hele våren!

Les mer
Varekode
21519016
Forfatter
Kimberly Lang/Yvonne Lindsay/Laura Iding/Sharon Kendrick
Produkttype
Pocket
ISBN
9788233111359
Sidetall
608
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Mai 2019

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss