Kyss og fyrverkeri/Kjærlighet i New York

Av Michelle Celmer / Merline Lovelace

Kyss og fyrverkeri/Kjærlighet i New York

Kyss og fyrverkeri/Kjærlighet i New York

Av Michelle Celmer / Merline Lovelace

Regular Price: kr 79,90

Status: På lager

Serie: Passion

Kyss og fyrverkeri
Miniserie: Carosellis arv (2/3)

Da et nyttårskyss leder til en fantastisk ennattsaffære, anser konsulenten Caroline Taylor at det nye året er innledet på best mulig måte. Men da det viser seg at den flotte elskeren ikke er noen mindre enn hennes nye arbeidsgiver, får hun en bitter ettersmak – særlig ettersom hun samtidig oppdager at hun sannsynligvis er gravid. Med hans barn!

Robert takker sin lykkestjerne da den vakre Carrie velger å sette seg ved hans bord på nyttårsfesten. Tiltrekningen gnistrer mellom dem, og en uforglemmelig natt med henne er akkurat det han trenger. Faktum er nemlig at om han får en arving, kan han selv arve flere millioner. Problemet er bare at han må gifte seg også. Lettere sagt enn gjort, for det viser seg at Carrie er like tøff i forretninger som hun er i sengen …

Kjærlighet i New York
Miniserie: Kjære dagbok! (2/2)

Etter en het helg sammen med den sexy ambassadøren Jack Mason, ble livet til partyprinsessen Gina St. Sebastian radikalt forandret. Hun er gravid og må slutte med det ville festlivet og i stedet bli ansvarsfull, finne en jobb – og overveie å gifte seg med den blivende faren.

Jack tar selvfølgelig sitt ansvar. Han skal bli far, og det eneste riktige ville være å gifte seg med barnets mor. Han gjør alt i sin makt for å forsøke å overtale den umedgjørlige Gina. Etter hvert utvikles det noe mer enn bare en eksepsjonell sterk tiltrekning. Men er tiltrekningen de føler for hverandre ekte kjærlighet?

Les mer
E-bok
Varekode
E20614036
Forfatter
Michelle Celmer/Merline Lovelace
ISBN
9789150735192
Sidetall
320
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Desember 2014

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss