Lexis hemmelighet/Bare en måned ...

Av Melanie Milburne / Annie Claydon

Lexis hemmelighet/Bare en måned ...

Lexis hemmelighet/Bare en måned ...

Av Melanie Milburne / Annie Claydon

Regular Price: kr 79,90

Special Price: kr 59,93

Status: På lager

Serie: Legeromaner

Lexis hemmelighet
Miniserie: Sykehuset i Sydney Harbour (5/8)

Gjett om Lexi Lockheart blir overrasket da hun plutselig får øye på Sam Bailey! Etter fem lange år er han frekk nok til å dukke opp igjen ... Den gangen tok han ikke engang farvel, han bare stakk og etterlot henne med knust hjerte. Nå er Sam blitt kirurg og skal dessuten arbeide på samme sykehus som Lexi!

Sam mener at han ikke har noen grunn til å forklare noe for Lexi. Ikke etter at hun løy for ham den gangen og hennes far tvang ham til å reise til USA og studere der. Men snart viser det seg at Lexi har en hemmelighet som truer med å rasere Sams syn på både henne og kjærligheten ...

Bare en måned ...

Jenna har alltid følt seg oversett, så da hun kommer hjem og finner en utrolig flott mann på trappen, er hennes første tanke at han leter etter en annen. Kjekkasen viser seg å være hennes nye leietaker Adam Sinclair – og også den nye legen på sykehuset.

Adam skal tilbringe en måned på sykehuset,og så skal han dra tilbake til Florida – og like lenge skal han leie et rom hos Jenna. Dessuten må han treffe sin vakre vertinne på jobben hver dag. Med tanke på sine følelsesmessige arr, hadde ikke Adam regnet med å falle for noen igjen, men Jenna river litt etter litt ned muren rundt hjertet hans. Men er en måned virkelig tilstrekkelig til at han kan våge å slippe henne inn i livet sitt ...?


 ...

Les mer
E-bok
Varekode
E20113018
Forfatter
Melanie Milburne/Annie Claydon
ISBN
9789150732207
Sidetall
320
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
September 2013

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss