Libertinerens kyss

Av Judith James

Libertinerens kyss

Libertinerens kyss

Av Judith James

Regular Price: kr 89,90

Special Price: kr 71,92

Status: På lager

Serie: Silk

"Et sjeldent talent og en storslått historie."

- USA Todays bestselgerforfatter Julianne MacLean

Libertinerens kyss

William de Veres barndom ble preget av farens strenge oppdragelse, og den eneste gleden i livet hans, var vennskapet med nabojenta Elizabeth Walters. Men borgerkrigen kalte unge William til slagmarken, og de skiltes ad.

Mange år senere banker William på døren til et hus dypt inne i skogen, fullstendig uvitende om at det er Elizabeth som bor der. Han er skadet og forfulgt, og hun hjelper ham uten å stille spørsmål. Men han kjenner igjen barndomsvenninnen, og neste dag er han borte.

Da Elizabeths eiendommer senere blir konfiskert, blir situasjonen uholdbar for henne. Hun drar til London for å søke audiens hos kongen for å be om å få dem tilbake. Til hennes store forundring får hun øye på William ved hoffet. Som krigshelt og kvinneforfører av rang, står han høyt i kurs hos den nytelsessyke kretsen rundt kong Karl II. Takket være sin skjønnhet og vennlige sinnelag, klarte Elizabeth å fange kongens oppmerksomhet. Til slutt kjenner hennes ungdomsforelskelse henne igjen, og det blir et himmelstormende kjærlighetsforhold. Men da Elizabeth må ta et valg, blir hun full av tvil. Skal hun velge tryggheten eller kjærligheten? For er en libertiner virkelig i stand til å elske?

 

Les mer
E-bok
Varekode
E21313003
Forfatter
Judith James
ISBN
9789150733778
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Januar 2013

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss