Løfter i natten/Født vinner

Av Elizabeth Bevarly / Anna DePalo

Løfter i natten/Født vinner

Løfter i natten/Født vinner

Av Elizabeth Bevarly / Anna DePalo

Regular Price: kr 79,90

Special Price: kr 47,94

Status: På lager

Serie: Passion

Løfter i natten

Della har planlagt trettiårsbursdagen sin omhyggelig. Den skal bli perfekt, til tross for alt som skjer i livet hennes. Kjolen er fantastisk, maten utsøkt og operaforestillingen magisk. For ikke å snakke om det uventede selskapet. Plutselig står han bare der, den mystiske Marcus, og ser på henne som ingen annen mann har gjort før. Bursdagen fullendes den natten.

Della er forandret etter den flotteste helgen hun noensinne har hatt. Men hun bærer på en hemmelighet hun ikke kan avsløre for Marcus. Ikke for noen. En hemmelighet som fører til at hun ikke lenger kan være Della!

Født vinner

Dette har jeg virkelig ikke fortjent! I hele mitt liv har jeg vært en ansvarsfull arving i slekten Wentworth og holdt meg borte fra slekten til erkefienden Granville. Bare fordi jeg for en gangs skyld hadde det litt gøy og havnet i seng med Colin Granville i Las Vegas, og i samme slengen inngikk et hurtigbryllup med ham, så skal vel ikke jeg måtte ta konsekvensene av alt dette! Det var jo for over to år siden!

Og akkurat da jeg skal til å bli mrs Dillingham, dukker Colin opp i kirken – mer attraktiv enn noen gang – og påstår at vi fremdeles er gift! At ekteskapet vårt aldri ble annullert. Dessuten krever han at vi skal leve sammen som ektefolk, med alt hva det innebærer. Hva skal jeg gjøre?

Les mer
E-bok
Varekode
E20614018
Forfatter
Elizabeth Bevarly/Anna DePalo
ISBN
9789150734959
Sidetall
320
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Juni 2014

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss